Castellano
English

La nostra missió, el nostre compromís

La nostra missió és donar resposta als problemes mediambientals ocasionats per la indústria del moble i la decoració mitjançant productes artesanals, sostenibles i duradors.

L’impacte és tan positiu que no podem sinó apostar per aquesta “altra manera” de fer les coses.

Salvar el planeta

La tala il·legal és el primer delicte mediambiental a escala global i està provocant la destrucció de boscos a tot el món. La desforestació és una realitat que ens toca molt de prop i per això ens desplacem fins a l’Amazones per explicar-te de primera mà què passa allà.

No podem ignorar la desforestació descontrolada i el seu greu impacte al planeta. Per això creiem que el millor arbre és el que no es tala, per això donem prioritat a l’ús de fustes recuperades per produir els nostres mobles i no extreure’n materials naturals.

La majoria dels nostres mobles són de fusta d’explotació controlada i sostenible, que s’extreu de boscos d’Europa, certificada pels segells FSC i PEFC. La reutilització de la fusta és el nostre compromís més gran. Els mobles de fusta recuperada requereixen menys pintures i tints, per tant són menys contaminants.

Fem servir materials eco-friendly com els vernissos, es fabriquen amb base com l’oli essencial de llinosa, ceres, pigments minerals, o fins i tot aigua. No contenen toxines en la seva composició de manera que no contamina, al contrari dels vernissos clàssics.

 

Persones al centre

Els artesans tradicionals són exclosos del sistema econòmic mundial en no produir en massa a grans fàbriques. Revivim l’economia local col·laborant únicament amb tallers d’artesans i artesanes d’Europa, oferint-los acords justos i beneficiosos.

Ja comptem amb més de 40 tallers que donen feina a més de 200 artesans! Treballant de forma artesanal i fent que cada peça sigui única.

En Hannun defensem el consum local

Fabriquem els mobles a Europa, això també ens assegura que els treballadors tenen condicions de treball dignes, en lloc de traslladar la producció a altres llocs on es vulneren els drets humans amb pràctiques com l’explotació infantil.

A més, la fabricació dels nostres productes no implica cap tipus de maltractament animal en no utilitzar teixits de procedència animal (la nostra certificació PETA ho corrobora).

Una societat més inclusiva

Els nostres tallers són reflex de la societat a què aspirem: més diversa i igualitària. Per això, a Hannun treballem amb persones de tota mena i condició, amb discapacitat i amb risc d’exclusió.

A Hannun col·laborem amb la Creu Roja i amb altres associacions sense ànim de lucre perquè els tallers incorporin persones amb risc d’exclusió.

Zero Residus

Dels 10,5 milions de tones de mobles que es produeixen cada any a Europa, s’estima que almenys 10 s’acaben incinerant i convertint en residus per a l’atmosfera.

La nostra lluita està centrada a reduir els residus i per això: Treballem sota demanda i donem sortida als mobles danyats amb el nostre Reuse Market, on donem una segona vida als productes amb algun desperfecte fruit de showrooms, prototips o productes.

A Hannun comptem amb l’acreditació Carbon Neutral, que verifica que no emetem gasos tòxics a l’atmosfera.

Que fem amb el plàstic

A l’any es llencen vuit milions de tones de plàstic al mar. Hem d’afrontar la contaminació per plàstic, una de les més preocupants i irreversibles.

Per això, hem llançat una col·lecció que incorpora peces de plàstic post industrial per evitar que sigui llançat al mar, i que recupera una part del que ja s’ha enfonsat a l’oceà. També hem eliminat completament la presència de plàstics a l’interior dels nostres paquets.

Ser empresa B Corp® no vol dir ser perfectes

Com que la primera empresa espanyola B Corp® del sector del moble a Europa ens esforcem per fomentar el canvi positiu a través del nostre negoci.

CERTIFICAT B CORP®

Com que la primera empresa espanyola B Corp® del sector del moble a Europa ens esforcem per fomentar el canvi positiu a través del nostre negoci. Des de campanyes que generen un impacte a la consciència global de la societat fins als tallers que integrem a la nostra xarxa d'artesans i que treballen amb persones de tota mena i condició, amb discapacitat i risc d'exclusió. El nostre objectiu és reduir la desigualtat i assolir un planeta més sa. Reflectint amb cadascuna de les nostres accions el reflex de la societat a què aspirem.

CERTIFICACIÓ PEFC

Comptem amb la certificació PEFC/14-35-00535-AEN, el sistema de certificació forestal més implantat al món, que acredita que les empreses que extreuen la seva matèria primera dels boscos ho fan de forma responsable. Els productes certificats per PEFC garanteixen als consumidors que estan comprant productes de boscos gestionats sosteniblement.

MILLOR ROOKIE A  ECOMMERCE AWARDS  ESPANYA

El 2020 vam rebre el premi al Millor Rookie a l'onzena edició dels prestigiosos eCommerce Awards Espanya, els premis de referència en el comerç electrònic. El jurat considera que Hannun s'ha convertit en un referent entre les botigues en línia emergents nascudes els últims tres anys.