Ets el que dorms

El lloc on els somnis es desperten
Vivim inmersos en la inmediatesa 
Carreguem amb horaris, preocupacions i obligacions. Ens emboliquem de la rutina que ens esgota físicament i mentalment. Fins i tot quan arribem a casa, els nostres deures no cessen. Com alguns diuen, torna a començar el dia. Per això, desitgem arraulir-nos al llit, per tancar els ulls i descansar.
 
Hi ha molts tipus de descans, però només un de regenerador. I és que el verb dormir és condició sine qua non d’obtenció d’energia.
Si dormim, la nostra ment i cos descansen. Però Sonpura és més que això.
 
A Sonpura pretenem trencar els esquemes i oferir un descans tan regenerador que faci despertar els teus somnis.
Ves a contracorrent
Senti’t atent, viu i vital.
Mira’t al mirall i guinya’t l’ull a tu mateix, estima’t i estigues orgullós dels teus èxits.
 
Sigues aquesta persona que trepitja fort i aconsegueix aquells reptes més difícils, la persona capaç de prendre les seves pròpies decisions i de riure’s de si mateixa.
La que estima els qui l’envolten i la que respecta aquells que no veuen les coses igual.
La vida no son els mitjans si no la finalitat.
No necessites complir els teus objectius de manera immediata, que gaudeixis del camí i que t’aixequis cada dia amb energia és el que ens hem proposat a Sonpura.
El que és fonamental al final del dia és sentir-se bé. I el més important és poder repetir aquesta sensació una vegada i una altra.
 
Possiblement, acabem posant pegats a aquesta situació per aconseguir que el dia comenci una mica millor.
Desperta
Recordes algun dia que has dormit bé? No més, sinó que has dormit realment bé.
 
Què sents en despertar-te? Què sents en obrir els ulls i posar els peus a terra?
Sents la teva millor versió, una versió empoderada i enèrgica que es pot menjar el món.
Quan comprens

En moments com aquests, t’adones de la importància d’un bon descans i del potencial que desaprofitem per no dormir prou bé.

Mires al teu voltant

I veus moltes persones, que com tu viuen exhaustes. Això no obstant, ets capaç de detectar aquells moments en què les persones que ens envolten irradien un altre tipus d’energia. Potser, per un dia, hagin dormit bé.

Contagia al món

La qualitat del son depèn dels seus cicles i fases així com de l’activitat cerebral que es genera a totes. En el moment en què el teu cos i la teva ment són capaços d’aconseguir la perfecció d’aquests cicles, ets capaç d’aixecar-te contagiant…

…contagiant serenitat, energia, orgull, empatia, respecte, confiança, afecte i una infinitat d’adjectius que anhelem.
 
Només planteja’t que passaria si dormissis en un llit Sonpura.
 
Perquè tu…

Ets el que dorms

 
 

Història

Sonpura va ser fundada el 1969 per Luis Soriano. Les nostres primeres fabricacions van ser destinades al somier per més tard iniciar-nos als matalassos de molls tradicional.

Als anys 90 començava a implantar-se la tecnologia del moll ensacat a Europa, aleshores totalment desconeguda a Espanya. Les seves prestacions altíssimes
en descans criden l’atenció a Luis Soriano. En aquest moment pren una valenta decisió empresarial i decideix reformar tot el seu sistema productiu per a la fabricació del moll ensacat.

El 1998 vam llançar els nostres 3 primers models i vam batejar la nostra tecnologia amb la marca Multisac®. Els inicis no van ser gens fàcils ja que la tecnologia era totalment desconeguda al país tant pel sector professional com, lògicament, pel públic.

Els nostres clients van observar que les seves prestacions davant del moll tradicional eren superiors i això ens va animar a anar ampliant la nostra col·lecció fins, finalment, eliminar completament la nostra fabricació del moll tradicional.

Actualment som referents i especialistes en moll ensacat al mercat espanyol. Brindem la més àmplia gamma en tecnologia Multisac ®.

A Sonpura comptem amb unes instal·lacions de més
de 21.000 m2, equipats amb la millor tecnologia per controlar tot el procés productiu. El nostre equip de professionals i la seva passió per la seva feina ens permet fer cada cop millors productes perquè els nostres clients obtinguin el millor descans.